Fredag, ÄNTLIGEN!!!!

Hej allihoppa!

äntligen är det fredag guud vad skönt!  bara två lektioner idag också iofs är båda matte men men:P Idag skall jag till Rickard vi skall kolla på den nya simpssons filmen och så skall jag kolla på när han kör cross imorgon det skall bli roligt!! Igår var vi och kollade på en lägenhet til Henke den var jäätte fin men ganska mkt jobb på den. Sedan var vi och hälsade på morfar.

Helena verkar ha det bra hon har ringt 3 gånger nu, saknar henne väldigt mycket!!

Köpt en massa nya kläder också på H&M och gina tricot dem va skiit snygga;)

Nu skall jag på matte lektion Kram kram!

Nu har hon åkt...

Hej läsare!

Nu har min älskade stora syster lämnat sverige för ett år i USA shiiit vad man lipade....saknar dig redan fast än det bara gått en dag...Men du ringde ju igår och sa att allt va bra, så man får la tro på det då hahaha:P shit gumman lova att du har toppen kul och verkligen njuter av detta året det har du veeerkligen förtjänat..!!!

skol starten, ungdiabetes jaa...

Hej hej!
Tänkte först tipsa om en aktivitet jag anordnar för UngDiabetes:

Härmed bjuder Ung Diabetes in dig som är mellan 15 (ska ha fyllt) och 18 år till en vild och spännande 5-kamp. Den kommer äga rum lördagen den 10:e november på aktivitets huset Gökboet som ligger i Göteborg på Hisingsbacka.

Kostnaden för denna spännande upplevelse är endast 120 kr.

Vi träffas utanför Gökboet klockan 11:30 så börjar vi den spännande tävlingen klockan 12:00.

Medtag: oömma kläder, egen matsäck och ett glatt humör!

Vägbeskrivning hittar ni på deras hemsida www.gokboet.se

Det finns bara 14 platser så anmäl genast ditt intresse genom att maila Linda på [email protected]

Obs: Detta är en aktivitet som endast pågår under några timmar vilket gör att det inte kommer att finnas någon sjuksköterska eller annan ansvarig vuxen på plats. Deltagarna skall därför kunna sköta sin diabetes själv och tillgodose att den har med sig känningshävande (exempelvis druvsocker)

//linda

Hoppas ni anmäler er!

Hopp idag började skolan fy fan... men det var ju iofs inte så jobbigt första dagen haha och det bästa utav allt är ju att min FAVORIT  Tobbe stannar på skolan jippie!! dadgen började med ett upprop sedan fick vi träffa våran nya klassföreståndare eftersom den gamla skall få barn men hon var med idag. så fick vi vårat schema. Efter det kom vi fram till att jag inte kommer gå i samma grupp som minna kära älsklingar susann Ansa och Mine...Men men det får gå det är säkert många andra shyssta mäniskor där! Skall börja läsa franska nu istället för spanska. skulle börjat på steg 4 i spanska egentligen men det känns lite roligare att prova på nått nytt....

Va på pizzeria valentin idag med tjejorna det var kul valentin = vårat stammis ställe!! hihi

gå in och kolla: www.ungdiabetes.se

Hare gött!
Linda

RSS 2.0