271475-1

271475-1


raaaaar:P

Vad ledsen man blir!

Vad ledsen man blir när allt känns så jobbigt, men vad glad man måste bli när allt känns toppen!!

Hot chic.

Hot chick!

Hot chick handlade om den populära tjejen Jessica som jämt umgås med dem andra populära tjejerna, killarna faller och Jessica befaller;:) En dag så ses dem på shopping centret för en shopping  runda och går in på den mystiska affären som säler "hokus pokus" saker. Jessica får ögonen på ett par örhängen men får veta att dem inte är till salu, då lurar hon affärsbiträdet och får örhängerna i sina händer ändå. Nästa dag vaknar Jessica upp som man!

Hmm något har hänt? Vad får du se om du ser filmen, rekomenderar absolut denna...:D
Betyg 5/5

Linda

271475-13

271475-13

Ååå vad härligt det är när det är sommar o man kan bada!!

Thailand om 5 dagar!! wiiiiiiiiiieeee!!!!

Sönda!

Hejsan hejsan!
Har haft en jätte rolig helg=)
I torsdags så följde Mine,Ansa och susann med mig till lägenheten och vi satte igång och vrååålstäda, det var helt otroligt vad snabbt det kan gå och städa om man är många som hjälps åt! Mine var ju såklart chefen och jag o Ansa sprang runt som vilbasar o skurade o plocckade hihi;) Det blev super fint! Tack så jätte mycket flickor!Men sedan så var det hurry hurry för vi skulle på ett diabetes sermenarium angående diabeteshundar det var grymt häftigt! Det var föreningen VIPDIP som anordnade den gå gärna in och kolla på www.vipdip.se , Det var en tjej där som hade diabetes och även hade med sig sin diabeteshund, sjukt lydig och snäll hund. Han markerade en gång ett värde på 11.1 hoss sin matte under sermenariet. Hon visade olika övningar som "larma" och då hämtade hunden sin mattes kompis som stod vid andra sidan av rummet genom att putta och nästan "vända" på personen för att hon skulle ge uppmärksamhet åt "larmet" . Skit coolt! Efter sermenariet så var det fika jätte jätte goda sockerfria chokladbollar och smörgåsar och så självklart coca cola Zero. Jag är personligen ganska emot att äta sockerfria "bakverk" tycker inte det är gott och unnar mig hellre en riktig choklad boll, Men dem här var verkligen super goda, jag skall be om reseptet!  Sedan åkte jag och mamma hem till Åsa.

Fredagen började med en ganska ansträngande känniing på morgonen, sedan matte lektion fattade inte så mycket men ändå:) Företagsekonomi (FATTADE!!!) , efter det var det marknadsförning det var helt ok. Tror mycket är att vi har en bra lärare där! Sedan träffades "gänget" på Valentin det var jätte mysigt, jag har verkligen saknat att träffas så som vi gjorde innan, det var jätte roligt! Efter Valentin så följde Ansa med mig hem och vi satt i lägenheten o käkade semlor o godis hihihi:) Sedan kom Rickard och vi skulle åka hem till mig i Åsa fick TOOK bråttom men missade ändå bussen haha! Så vi fick snällt ta bussen en timme senare.. Hemma käkade vi kyckling och potatissallad. Kvällen avslutades med film i sängen:)

LÖRDAG: Ledarutbildning med medborgarskolan, shit vad lärorikt det var. Vi lärde oss tex att det inte är bra att säga till barnen " Det var ju inte så dåligt" det första som dem snappar upp är INTE och DÅLIGT. shiit det har man ju aldrig tänkt på innan, Det bjöds på super god tacos och dagen avslutades med dans (hip hop) då kännde jag och Ansa oss ganska utklassade gentemot alla dem andra personerna som faktiskt är danslärare, så vi kollade på en stund istället, men vii försökte och det var det viktigaste! Sedan åkte jag till Kungälv och va på filmkväll hoss Robin;:))

Söndag är ida:)
Vi tog en låång sovmorgon (behövlig) hihi, frukost, kollade på filmen "con air" shit den va verkligen skit bra! Sedan packade vi Rickards väska, myste lite med Driva, Rickard lagade nudlar till oss och sedan körde dem in mig till Kungälv, och nu är jag här o är:) hihi

Ha de great KRAM!


FREDAG!!

 Wow idag är det fredag, så jäkla härligt med fredag!

Idag hade jag känning på morgonen så var hemma första lektionen, lite surt vi hade ingen mjölk hemma så det va lite kris ett tag, men min påhittiga mamma hjälpte  mig med smörgåsar o sånt:P

Sedan var det lite matte hemma innan jag gick iväg till mitt andra mattepass som jag har på fredagar.

Och nu sitter jag med Mine o susann o väntar på att gå på lunch vi är redan färdig med företagsekonomin;:)

Ikväll skall jag träffa RickarD:D

KRAM!


Matte studier hemma...

Hej hej!
Hade en ganska stor känning på morgonen så missade bussen= missade matte lektionen SUCK verkligen inte vad jag behövde...

Men skall ta bussen 09:46 o va med på pass 2 i matte...

KRAM!

bysslull..

bysslull lilla pall leka får du sedan somna sött i vaggan din jag skall inte SNAAAAAAAAAARK nu somna lindis;)

KRAM!

Vilken dag!

Hej hej!
Idag var jag i skolan till 17:20 shit vilken lång dag;;)

Dagen började med att jag och Ansa skulle till sjukhuset o träffa diabetessjuksköterskan, klockan 09:00 skulle vi va där. Självklart försov vi oss och vaknade 08:30 så då fiick vi rucha till sjukhuset ( vi kom bara några minuter sent hihihi). Vi va där i typ en och en halv timma, jag fick peppra sjuksköterskan med nålar det va lite kul hihi;) Sedan skulle jag sticka  mig själv jaa hmm det va ju inte lika kul men men haha;) Och så fick jag med mig ett stort gossedjur som jag skall träna på att sticka hemma ( tillbaks på småbarns stadiet men men hahaha)
Sedan bar det iväg till lägenheten för att äta frukost som vi inte hann äta innan sjukhuset.

Jag och Ansa går och kollar våra Saldon, jag såg att jag skulle få lön imorgon så jag var glad! hihihi...

SKOLA... så bar det iväg till skolan hade engelska då skrev jag på mitt tal om diabetes, håller på att måla upp en bild på overhed vi får se hur det blir hihi...Svenska jag hade färdigt min krönika så kunde typ sitta o chatta på den lektionen..

Matte  är rena grekiskan bara så ni vet..

Sedan bar det iväg till lägenheten Mine och Ansa var super snälla och duktiga hjälpte mig att städa hela lägenheten SUVERÄNT FIN! Henke kommer bli förvånad hahaha...

Sedan var vi på diabeteshund scemenarium och träffade diabeteshunden Harry. Jag hade velat ha en diabeteshund men tror inte jag kommer ha tid med en. Hade varit suvveränt kul och bra!

Nu är jag hemma i Åsa igen, va ett tagsedan man var här. Men jag kommer verkligen att sakna lägenheten jag haft i Kungsbacka shit asså!

Nu är det en vecka kvar tills Helena kommer hem!!!

KRAM PÅ ER!



Idag är det månda:)

Tjo hej!

Idag var en lite stressig dag, slutade 15:55 bussen till Åsa gick 16:02 så var tvungen att skynda mig jätte mycket eftersom jag skulle vara barnvakt:) sprang som en idiot ååå ja hann!!

Sedan bar det direkt till dagis o hämta barnen.

Hem o klappa på willma=)

O nu är jag här o är=) hihi

Ha det Toppen!

Linda

Helgen e över:)

Hejsan hejsan!
Nu är helgen över och ännu en vecka i skolan står framför mig...

Nu slutar jag 4 nästan varje dag utan fredagar..
Naturkunskap har lagts till på schemat men inget har tagits ifrån..

I fredags var jag hemma hoss Rickard, vi käkade räkor hemma hoss honom sedan åkte vi och träffade lite kompisar:)

På lördag var jag hundvakt och sedan gick jag och Fannie till Natalie, det var jätte kul vi fick se på jätte fina bilder från Thailand.

Tänk Älskling snart är det våran tur!

//Linda

Tips tips!

Hej hej!
Alla diabetiker gå in och bli medlemar på
www.ungdiabetes.se

Hjälper skit mycket att få prata med andra som har diabetes, mer än vad man tror!

www.ungdiabetes.se alltså:)

Kram

dumma dumma

uch vaknade idag av ett sky högt blodsocker, uch för sådana här dagar....

Onsdag den 16/1-08

Hejsan!
Idag är det onsdag och jag e took trött;)

Dagen började med att jag och Ansa gick upp 07:15 ( hon sov hoss mig) sedan kom vi på att vi var jätte trötta och så somnade vi om till klockan 8;) packade ihop lite frukost och tog med oss till skolan sedan gjorde vi franska 2pass. Jag hade elevråd i nästan 1 timma det var jättemycket att ta upp (för en gång skull) hihihi. Kul!

Har engelska nu skriver ett tal jag skall hålla om diabetes, skit bra att folk får veta lite mer om vad det är.

Går i skolan till 17:10 idag SUCK! Har matte TTF men men det är ju bra att ha så man får bra betyg:D


Nu skall vi ha återsamling!

KRAM LINDA


sooooova...

Nahepp  nu är det till och med dags för lilla mig o krypa till kojs;)

Natti natti!

Flickorna!

271475-12

I believe in angels,
The kind that heaven sends,
I am surrounded by angels,
But I call them friends.

Älskade!

271475-4

R olig
I ntresant ;)
C ross killle
K arismatisk
A bsolut underbar!
R ätt
D en bästa


F antastisk
A ldeles otrolig
N yfiken i en strut: :)
N ästan för bra för att vara sann;:)
I vrig
E n toppen tjej!


271475-11

271475-11

Sminkning inför Haloween festen i november:)


ny vecka!

Hopp idag var det måndag igen ännu en skolvecka på agendan. Imorgon firar jag min sista lediga tisdag, för nästa vecka är det schema ändringar och ett nytt ämne, Naturkunskap B!!! Det skall vara med en ny lärare eftersom den andra läraren fick barn och sedan flyttade hon jobb till en annan skola närmare sitt hem. Så det skall faktiskt bli lite kul och se om det kommer bli ett kul ämne med ett "bra betyg" hihi...

Hopp vad har hänt på Lindas front då?

Onsdag den 9 onde var det verkligen sjukhusdag för Linda, klockan 09:00 var jag på ögonmotagningen och kontrolerade mina ögon,.Det visade sig vara ok bara god blodsocker kontroll så skall väll det också lösa sig! Sedan var jag hos dietist Agneta och efter det var det sjuksyster Annettes tur att prata med mig. Sedan hyrde jag en film och låg o slappade i några timmar tills mina ögon blev bättre o ja kunde se ordentligt igen;)Sedan åkte jag till Åsa och satt o pratade med min mamma :)

På torsdagen gjorde jag väll egentligen ingenting speciellt

Fredagen var. jätte rolig, jag mine och susann gick ut och käkade på en kina restauran i Göteborg som hette Mandarin, åå det var jätte gott och jag blev bjuden eftersom jag hhade fyllt 17. Sedan efter middagen fick jag ögonbindel på mig och fick strosa omkring i Götet med flickorna. Sedan så tog en hand tag i min arm enligt tjejerna så var detta bungijump inströkteren som skulle hjälpa mig att klara av hoppet, som vi alla skulle göra.iiiiiiiiiiiiiii. Den tysta "bungijump instruktören" får runt med mig jätte länge tillsamans med tjejerna. Hux flux så står jag upp på en stor sten och dem tar av mig ögonbindeln där står Rickard tillsamans med tjejorna:D Sedan får vi gå in dem säger att jag skall köpa lite "känningsmat" alltså ett annat ord för godis dem betalar:P   Sedan fick jag at på mig ögonbindel igen och vi strosar runt ganska länge till, Efter ett tag kommer vi in märker jag och jag får stå med susann o gå runt i en "kö" som egentligen bara är att vi går runt o runt i en lokal. Jag frågar vart Rickard är och får veta att han sitter på läktaren och kollar på mig dem frågar vill du inte vinka? och visar med min hand vart jag skall vinka ( jag vinkar rakt in i en vägg HAHAHAHA PINSAMNT VÄRRE) Efter en lång lång stund så går jag in o får smyga lite försiktigt, får ta av mig ögonbindeln och befinner mig i en bio salong med den största drickan,chipsen och popcornen man kan hitta.  filmen var bee-movie jätte gullig!!TACK SÅ MYCKET FLICKOR OCH RIKARD!

På lördagen var det storstädning av mitt rum eftersom det var husvisning på söndagen, Rickard hjälpte mig lite grand sedan sa jag hejdå till honom för då bar det iväg till Falkenberg på ledarrtäff. Matthias hämtade upp mig på Shell och vi åkte till falkenberg. Vi hittade rätt med nästan en gång hihih! Vi käkade på restaurang o sen åkte vi hem till honnom igen o spelade TP det va skit kul;)

Söndag var jag och mamma och pappa först på mcdonalds eftersom vi var tvungna att åka ifrån huset pga att det skulle komma folk och kolla på det. Sedan körde dem mig till jobbet och dem åkte till IKEA och jag tog mig en promenix till jobbet..

Och så var det ju måndag som är idag;:)

Hade föreläsning i historian,sedan var det internationella relationer arbete redovisning sedan gick jag hem till lägenehten och kollade på film. diskade o käkade sedan hämtade pappa mig och då åkte vi hem o kollade på Navy CIS med mamma hihi:)

Nu väntar jag på att Helena skall komma in på msn:)

KRAMAR LINDIS

Internationella relationer...

Haft redovisning i internationella relationer, gick la ok.

E lite trött nu...


Vill hem vet inte om jag skall till Kungsbacka eller Åsa får se..

Vill sluta gymnasiet vill sluta gymnasiet. orkar inte med skolan...

HAHA men ändå måste man fixa 3 år:)

det löser la sig:)

//Linda

I skolan...

Hejsan hejsan!

Nu är jag i skolan och gör inte så mycket, väntar på att internationella relationer lektionen skall börja:)

Haft historia föreläsning idag det var vrekligen inget vidare om man säger så hahaha!

Glömde min mobil i lägenheten imorse så måste traska tillbaka dit innan man åker tillbaka till Åsa, skall plugga en massa matte imorgon hade jag tänkt...Eller hälsa på mormor hmm..vet inte riktigt än..

Skriver mer ikväll..

KRAM! 

Syrran och jag:)

271475-9

Våran första långresa tillsamans, shit vad roligt vi hade. Alla sena kvällar, resan till Canada, showerna med Lorri.... Shiiit vad kul vi hade!

Kram!

God morgon godmorgon!

Idag gick jag upp vid 10 och direkt ut på en halvtimmes promenad med Willma, det var skoj! Det är nästan ingen snö alls kvar bara is, snön höll sigbara en dag ungefär i Sverige.trååk...

Idag är det barnpassning barnpassning och in till Kungsbacka som gäller, måste städa iordning lägenheten han inte plocka iordning innan jag åkte igår...

Imorgon skall jag till sjukhuset jag har, ögonmotagniingen,dietistbesök och läkarbesök på samma dag så jag skall vara ledig imorn från skolan, tror jag skall pallra mig iväg till friskis och svettis:P

Ha det toppen skriver kanske mer sen:P

KRAM!

Rubriker behövs ibland inte:P

Ditt hjärtas slag, det gör min dag.


271475-8

271475-8

På Tio Pepé när Amerika folket var här i sommras=)

//Lindis

Liten samanfattning:)

Hmm jaa tiden går ju sjukt fort, året 08 hoppas jag blir ett bra och kul år!

Detta har hänt:

Fredag  4/1 :
 Ansa sov hos mig i lägenheten från torsdagkväll till fredag, vi bestämde oss för att ställa klockan på 10:00 dagen efter (ganska lagom liksom) eftersom jag skulle ha extra matte med Johan kl 13:00. Men klockan blev nog 11 innan vi gick upp och då var det för att Rickard ringde till min mobil, jag vaknade verkligen med ett ryck trodde typ att jag hade försovit mig och att det var Johan som ringde att han stod på stationen och väntade eller nått:P hihi men det var Rickard som ringde och skulle berätta vilken tid han skulle komma och sånt, trött som jag var då så somnade jag i telefonen HAHAHA! så han fick skrika till i telefonen så vaknade jag igen hihihihi....Sedan hade jag extra matte i 3 timmar, följde Johan till stationen och gick till Fyren för att kolla mailen mm.Sedan gick jag hem och läste i boken som jag är fast i nu (GÖMDA), skit bra det är nog 3:e gången jag läser den men den är lika spännande varje gång haha, sedan kom Rickard. Sedan gick vi o köpte Revbenspjäl och potatisSallad och hyrde film tillsamans jag,Rickard och Ansa. Vi hyrde efter en lång diskusion (Benknäckargänget) och (material girls) haha det är ju nästan uppenbart vem som ville ha vilken film om man säger så:P Båda var bra...

Lördag 5/1:
Jag och Rickard vaknar vid 11 ser att det inte är mycket till frukost i kylskåpet så vi sticker iväg o köper färska frallor,pålägg, ägg,kaviar jaa det blev ganska mkt. Sedan hade vi frukost typ till klockan 14 samtidigt som vi kollade på VÄNNER hihi sådana låång frukostar är verkligen kanon!
Sedan tog vi pendeln in till Göteborg så där mötte min morbror Anders upp oss för att köra hem oss till dem för vi skulle passa min Kusin. Vi fick pengar o köpa pizza och godis mmmmmm......Vi spelade playstation lillkusinen hade fått ett Tarzan spel, kollade på film,åt pizza, busade, lekte med bilarna, lekte med några magneter som man kunde sätta ihop i olika konstalationer kommer inte ihåg vad det hette...:) Sedan var det läggdags när han skulle välja godnatt saga så valde han "Barnens bibel" hihihi det var en rolig barnpassnings kväll efter mycket om och men somnade han:) Då kollade jag och Rickard på filmen "Noll tolerans" den va ganska ok.

Söndag 6/1
(Det har snöat på natten) hihi lill kusinen skulle direkt ut och bygga en snögubbe.
Men det blev en ganska tidig hemgång eftersom ännu en mattelektion väntade med Johan. Rickard följde mig till lisebergsstationen och väntade med mig till tåget skulle gå, sedan bar det iväg för 3 timmar matte....( Hoppas hoppas hoppas att all den tiden var värt ett bra resultat på provet idag)

Efter matten åkte jag och jobbade några timmar.

Sedan kom Ansa och sållskapade mig mig och jag bjöd på kvällsmat:)

Måndag 7/1
Tentade upp matten idag. Det kändes faktiskt helt ok så hoppas verkligen att det gick. Jag var så glad efteråt för jag tror verkligen att det kan ha blivit ett G men vill inte hoppas på för mycket då blir man bara besviken. Men det är så JÄKLA skönt om man kan fixa ett G i matte sedan blir det Matte B som gäller pch efter det ingen matte på 20000000000 år...

Sedan väntade jag lääääänge på bussen även ifall jag ringde till Västtrafik som sa att det skulle gå en buss klockan 12:23. inte kom det någon buss 12:23 utaN bussen kom 12:47 istället SUCK OCH STÖN! åkte hem bytte insulin mm...Sedan åkte jag till Göteborg och träffade Rickard och Emil.Det var skoj!

Nu skall jag sova:)

(DIN TUR ATT BLOGGA HELENA) hihihihi

KRAM!

:)

Gjorde Matte Nationella A prov idag, det känndes faktiskt väldigt bra, tror det blir ett G denna gången. Hade vart sjuk skönt!!

KRAM!

Sanning till mina nära och kära...

Kom till mig
Kom till mig när du är ledsen
och jag ska trösta dig.
Kom till mig när du är ensam
och jag skall hålla dig sällskap.
Kom till mig när du behöver prata
och jag skall lyssna.
Kom till mig när du är rädd
och jag skall hålla om dig.
När du än behöver mig
ställer jag upp för dig.
Vad det än gäller,
när det än är,
finns jag här för dig.....

Till Rickard, Helena...

Till Rickard, Helena och alla andra som betyder oerhört mycket för mig:

Tycker du att jag är söt?
- Nej.
- Tycker du om mig?
- Nej. Flickan tittar sorgset ner i marken, men fortsätter:
- Om du fick välja livet eller mig, vad skulle du välja då?
- Livet. Flickan börjar gråta.
- Så du skulle inte ens sakna mig om jag dog!?
- Nej.
Flickan skrek och började gå därifrån, men pojken sprang efter, tog henne i armen och sa lugnt:
- Jag tycker inte att du är söt, jag tycker att du är underbar.
Jag tycker inte om dig, jag älskar dig!
Jag valde livet för att DU är mitt liv och jag skulle inte sakna dig om du dog, jag skulle redan vara hos dig.


//Linda

3/1-08

Hej och hå vad tiden går fort nu har vi kommit 3 dagar in på det nya året, hoppas det blir ett bra år med mycket lycka och glada miner, det hade kännts skönt!

Nyår var roligt då träffades jag och Lisa hemma hos mig vi sminkade oss och lockade håret tillsamans, jätte mysigt sedan åkte vi in till Göteborg och träffade Ansa som hade varit på middag hos sin farmor. Sedan fick vi vänta typ 20 minuter innan bussen till Kungälv kom. Då satt jag och drack Ramlösa Blåbär (Skiiiiiit good) och åt en tomteskum. mohahahaha.....

Helt plötsligt när jag och Lisa sitter där (Ansa var och köpte Ramlösa hon med:)) så kommer det en kille med nått som kallas för "rull skor" va fan det hade jag aldrig sett innan så jag tittar på killen som bär dem fantastiska rullande skorna men väcks direkt nästan i min drömvärld utav Lisa "Linda sluta titta linda du glor" hahahhaha men har man aldrig sett sådana skor innan så har man inte hihihi....

Och på Nyår blev det först middag med alla kompisar det blev fläskfilé och potatisgratäng, skit gott Robin! :) Jag och Lisa blev påtvingade 2 löjliga hattar som va obligatoriska haha men dem åkte av ganska fort....Sedan efter midadgen blev det fest!

Vi gick la och la oss vid typ kvart över 4...

Sedan på morgonen efter blev det inte sån jätte sovmorgon gick la upp typ vid 11´, inte Rickard då för han gick upp efter många utav Lindas väckningar typ klockan 2 hehe;) Så jag och Lisa käka i alla fall frukost med dem andra, sedan kom vi till det tråkigaste utav allt, STÄDNING!!!! Men men det måste ju göras fastän det tog några timmar. Sedan så följde vi Lisa till bussen jag och Rickard hyrde världes sämsta film som hette typ "Dolt under ytan", den var inte alls bra och handlade om typ en lycklig familj så hade mannen varit otrogen en gång och sedan hade  han mördat tjejen han varit otrogen med och då "spökade" den döda tjejen för hans fru....Den sades vara jätte bra men nej tack:) Vi skulle sett sjätte sinnet, vi får la se den någon annan gång...

Sedan på onsdagen åkte jag hem till Åsa först träffade jag Fannie och Lollo en stund i Kungsbacka vi köpte godis tillsamans och kollade på Indiska lite innan vi åkte hem. Jag och Fannie gick hem till mig och hämtade Willma sedan gick vi hem till henne och hämtade glutenfria makaroner och sedan gick vi hem till mig igen, haha ett jäklans springande bidde det i alla fall:P Men men det va kul vi satt o käka och tjöta en massa... Sedan kollade vi på Discovery Channal vi såg hur man gjorde tändstickor och porselin asså det är så sjukt vissa saker tror man bara skall finnas där liksom, men det är ju faktiskt någon som göör tändstickorna...Coolt att se i alla fall!

Idag är det Torsdag Ansa och jag skall gå på Bio för att se filmen Arn men först blir det kyckling och potatissallad i lägenheten:)

Imorgon blir det 3 timmar matte med Johan....uch ad jobbigt det är med Matte VERKLIGEN! ta över mitt dåliga huvud jag har i matte.......!!!!!!!!!!!!!!

Hmm man skall ju börja söka sommarjobb också undra va man skall ta och jobba i sommar, glass Cafét kanske?

Ha det gött!

Skriver nog mer sen:)

KRAM LINDA!

RSS 2.0