Willma

271475-5

Hihi har tänkt att kanske anmäla mig till en hundkurs så Willmisen får mycket kul och stimulans  :)

W imsig
I ivrig
L at :)
L ustig
M akalös
A ktiv


Det är min Willma det:)

Lindis öppnar paket:P

271475-7

Hmm det här måste vara en intresant julklapp:P

Nyår:D

Imorgon är det nyårsafton och det skall bli super skoj!

Host host..:)

Hej hej!
Har blivit förkyld så är här och hostar o nyser men nyårsfest det skall det allt bli i alla fall::)

Idag fyllde Victor 21 år så vi va och firade honom han fick ett strykjärn i present hihi...

Igår var jag med Ansa, först hämtade dem mig på stationen, jag sprang ner i pyjamasbyxor o mys tröja från lägenheten men men hahahaha:) Så åkte vi och beställde Thai mat mmmm. Kent va så snäll så att han bjöd på maten till mig med:)

Sedan åkte jag och Ansa hem till mig och kollade på dagispapporna och fetade oss som jag och Ansa skulle säga haha:)

Feta oss= äta godis och dricka coca cola:)

Imorgon kommer Lisa hit då skall vi locka håret:) Sedan bär det iväg till Rickard...

Stackars lilla Willma är jätte rädd för nyårs raketerna som skjuts överallt, uch egentligen borde de förbjudas..

Skriver kanske mer sen:)

KRAMAR I MASSOR!

Toppen födelsedag:)

Hej hej!
Det har varit en toppen födelsedag, Familjen Ek och Wimarsson har varit här och firat mig, utav Fam Ek fick jag en bok och TRISS lotter i present, (jag vann faktiskt 125 kronor eller 5 nya lotter) hihi Utav Wimarsson fick jag en jätte fin ljusstake och blommor.

Utav min älskade pojkvän fick jag den fina skjortan jag har på mig på bilden.
271475-3


Av mamma och pappa fick jag ett "The sims djurliv" på playstation, det var jätte roligt jag och Rickard gjorde en egen liten familj, vi var tvungna att slänga familjen sedan eftersom jag inte hade något memory card, men självklart hittade vi memory cardet precis när vi slängt familjen vi gjort:)

Middagen bestod utav skinkstek med potatis och sås och gelé till, och tårta med brinnande ljus i som spruta åt alla håll;)

Sedan bar det att sätta upp dans mattan , först var den Fannie och Lisa som turnerade sedan kom till och med Mamma och Lotta upp på dans mattan hahahaha:) Dem var faktiskt väldigt duktiga, Men Fannie rules on the dansmatta:)
271475-4
Fannie och Rickard på dansmattan.

Willma blev sur för hon ville också vara med och dansa på dansmattan så vi fick ta bort henne flera gånger hahaha....

271475-5


Imorgon så skall jag till Kungsmässan för där står Kungsbacka Diabetesförening så skall gå dit o se hur det går för dem:) gå gärna in och kolla på www.diabetes.se  eller www.ungdiabetes.se ...

Ha det toppen, skriver mer imorgon!

Kramar Linda


ja må linda leva....

hihi idag är dagen jag väntat på!!
Jag fyller 17:)

Jag vaknade klockan 5 av någon konstig anledning och kunde inte somna om så jag väckte Rickard, men han va inte så rolig för han sov jätte tungt, så jag bärde upp Willma i sängen så låg jag och klappade min lilla vovve...:)

Rickard sjöng för mig imorse hihi...

Mamma har jobbat inatt så hon ligger och sover än så länge men hon skall la vakna snart...

Pappa är där nere och bakar tårta..

Skriver mer ikväll...

Pussar i massor!

271475-2

271475-2

hihihi du är för sööt, ni e ju ganska lika ändå:)! HAHAHAHA!

271475-1

271475-1


Shiiit vad rädd jag var då, men guud vad roligt vi hadde!

//Linda

Dikt..

När jag var liten lärde jag mig att en timma är 60 minuter, och att en miut är 60 sekunder Men jag kunde aldrig tro att 2 sekunder skulle vara som en hel evighet.....

SAKNAR DIG HELENA!

på lite bättre humör:)

Hej hej!
Nu skall jag se till osc spara med lite jämna mellan rum så det inte försvinner som det gjorde sist:)

Nu har det varit jul och allt, en jätte trevlig en:)

Jullovet började den 19:e December med skolavslutning förståss, det började med att lärarna sjöng, vissa lärare sjöng suveränt fint blev riktigt imponerad! Språklärarna sjöng Stilla natt på olika språk o sånt, sedan var det några stycken som dansade en dans från "mean girls", sedan traskade susann,mine, Ansa och jag till pressbyrån för att möta Mines lillebror Nick som tog asssssss lång tid på sig att komma, då kom Linda på den feminala ideén om aatt vi kunnde börja byta våra julklappar på Pressbyrån, JAA!! Jag fick en sminkväska med en massa fina saker i sminkväskan var rosa såklart! Susann fick Kaffe, kaffekopp och örhängen, Mine fick glas med olika motiv på från läskföretag typ Coca cola,fanta,coca cola light och Sprite tror jag det var på. Ansa fick en jätte fin plånbok. Sedan kom Mines lillebror och då gick vi alla till Kungsmässan och käkade på Buffé. Gött:)

Sedan på helgen  möttes jag och Fannie på Kungsbacka station och traskade iväg till Kungsmässan för att julshoppa, handlade julklappar till Rickard och Anders och Ulrika, Rickard fick en jätte fin skjorta, Axe parfym, siden kalsonger och kinderägg:D hoppas han blev glad han såg så ut i alla fall:D Anders och Ulrika fick en sådan ljusstake man kan tända och hälla en doft ovanför så luktar det gott, jag tror det heter "aror lampa" eller nått sånt:) Sedan blev det mcdonalds för mig och Fannie innan vi skulle möta Rickard:D

Sedan ringde jag mamma och frågade ifall hon kunde tänka sig att hämta oss och köra hem oss, det kunde hon :D Så då åkte jag och Rickard hem för att byta julklappar jag fick ett par jätte fina hängande silverörhängen, blev jätte glad!

Efter julklappsbytet började jag laga middag för Mine och Ansa skulle komma hem o käka middag o ha liet julmys, vi lagade kyckling o ris med wookade grönsaker till mmmmmm......Sedan kollade vi på Albert och Herberts julkalender jag tyckte den var jätte rolig men det tyckte inte dem andra hahaha. Sedan åt vi lite godis gjorde läsk med Soda streamen, Och sedan gjorde vi min FAVORIT LEK "med andra ord" haha det var jätte roligt, jag och Rickard vann emot Mine och Ansa haha:) sedan var förlorarna tvungna att  åka hem hihihi....

Lördag:
Jätte rolig dag mina kompisar gjorde för mig shiiit vad glad jag blev tack så jätte mycket allihoppa!
Ansa har "glömt" sin mobil hemma hos mig och frågar ifall vi kan komma och lämna den på Tio pepé, jag svarar lite muttrande "Tio pepé???vi skall inte det hållet,kan vi inte mötas på stationen istället?" Rickard som inte brukar vilja gå en meter extra än vad han behöver säger glatt, "jaa med Linda det kan vi la göra?" så då bestämmer jag med Ansa att jaa det gör vi vi möts klockan 18:00 utanför Tio pepé, hon skulle visst ha "släkt middag" där...Brorsan kör oss till Kungsbacka vi tar en promenad till Kungsmässan för att vi nästan var en timma tidiga, jag inhandlar en julklapp till mamma och pappa bestående utav en bricka ingraverat Barknertz ostbit och en osthyvel till. Sedan bär det av till Tio pe´pe för att lämna den förbannade mobilen;)Ansa står där utanför och möter oss men frågar om jag kan komma in en stund för att hennes mamma vill prata med mig om någonting. Jag får en liten klump i magen och tänker "vad har jag nu gjort?" Väl inne på Tio pepé står alla mina favorit kompisar och sjunger ja må hon leva...Shit vad överaskad och glad jag blev,Tack så jätte mycket allihoppa! Blev jätet glad:D

Söndag:
Åker hem tidigt från Rickard, möter pappa i Kba åker hem till susann för att hämta strykbrädan Henke skall få i julklapp. Sedan spelar jag och Henke Mario tv spel, tills mamma säger att vi skall gå och lämna en julblomma till Gun och Stig när vi väl kommer dit träffar vi mammas trevliga kusiner och blir inbjudna på middag bestående utav julbord:DJätte trevligt att träffa släktingar man typ aldrig träffat...hihi...Sedan när vi kom hem var det lite allmänt julstök:)

Måndag:
Julafton med Anders,Ulrika, Kusin Lukas, mormor och familjen. Jätte trevlig och traditionell julafton. Den nya filmen på Kalle Anka var en rått film som hette "råttatouille" Ulrika började skrika när det kom så många råttor på en gång i filmen hahaha!  Sedan blir mormor trött och vill åka hem, Anders och Henke kör hem henne medens vi fortsätter kolla på Kalle Anka, jag Ulle och Lukas, mamma och pappa julstökar i köket med all köksmat:)

Tisdag:
Lutfisk middag hemma hoss Anette och Egon, faktiskt helt ok mat var väldigt skeptisk till maten från en början haha....Sedan blev det dans runt granen innan "tomtens extra besök"...Mycket rolig dag!

Onsdag:
Var med bästis Ansa i Kungsbacka, vi käkade mat i Henkes lägenhet som jag lånar och satt allmänt o flumma o tjöta...

Idag har jag varit på lång promenad med Fannie och Willma sedan mötte jag Ansa på ICA där jag handlade lite mat o sånt sedan gick vi till lägenheten och kollade på VÄNNER o käka skagenröra macka o åt DUMLE glass hihi...Sedan kom Rickard det var kul!

Imorgon är det den 28:e December och då fyller jag äntligen 17 år!!

lämna jätte gärna en komentar...

Saknar dig Bella!

Puuuuusss på er!

dsf

Är just nu grymt iriterad va på sista raden av ett sjukt långt blogg inlägg sombara försvann hastigt och absolut uinte lustigt... uppdaterar någon annan dag istället...

SUR!


6 dagar kvar till julafton..

Hejsan hejsan!
Om 6 dagar är det faktiskt jul 2007 oj så man har längtat hihi;) Det blev sent inatt Ansa sov över så vi satt uppe o tjöta. ;)

Imorgon är det skolavslutning.!!!

Idag så skall jag bara jobba, skriva idrott och internationella relationer arbete!

Ha det toppen!

Det finns en blomma...

Det finns en blomma vit som snö den kan aldrig vissna aldrig dö...Den blomman känner du nog igen, trogen vänskap kallas den!

blodsocker strul..

Hej hej!
uch idag har jag haft problem med blodsockret (eller inatt kanske? ) hmm,....

Det var sista skoldagen idag men jag skall dit imorgon också för att göra företagsekonomi prov det är ett mini prov man gör varje vecka för att slippa dem stora jätte proven det tycker jag iofs är bra...Vi har ju iofs en väldigt bra lärare i företagsekonomi också så det kanske gör ganska mycket också:) Även ifall jag tycker det är sjukt svårt hihiih:)

ÄR DET NÅGON SOM HAR LUST ATT HJÄLPA MIG MED MATTE PÅ JULLOVET????? Vi kan nog fixa till en bra belöning då också haha;)

Sitter med idrotts uppgiften som snart skall vara inlämnad också jag har bara svarat på första frågan än så länge:

  

1. (G)         Vad är kondition?


2. (G)         a) Vad är puls?


                 b) Beskriv begreppen: maxpuls, vilopuls, arbetspuls


3. (G)         a) Beskriv kortfattat men noga kroppens syreupptagningssystem.


b) Vad händer vid ansträngning? Förklara vad som händer rent fysiskt i kroppen. (se till dig själv)


4. (G)         Vilka positiva effekter skulle just du få av en bättre kondition? Motivera.


5. (VG)       a) Utgå från dig själv och beskriv kortfattat men noga hur just du skulle kunna förbättra din kondition. Motivera varför.


b) Hur kan du använda dig av pulsen för att se om du förbättrar din kondition och syreupptagning?


6. (VG)       Välj ut två olika sporter som du själv provat på och jämför dem när det gäller syreupptagning och kondition.


7. (MVG)     Kroppen kan arbeta med tillräcklig och otillräcklig syretillförsel. Beskriv dessa syreupptagningssystem samt beskriv hur detta påverkar kroppen och prestationen? Hur kan man använda sig av detta för att nå en bättre prestation? Ge exempel och hänvisa helst till dig själv. (För att kunna svara bäst på frågan bör du ha upplevt det i praktiken.)



Så det är ganska svåra frågor men lfår se till att klura på det lite. shit asså tänk snart slutar man liksom 2:an sedan är det bara 3:an kvar wiiiie va skönt det skall bli att sluta gymnasiet också:) intreserad utav min skola i Kungsbacka? gå in och kolla på www.waltergruppen.se

hopp undra ifall blodsockret har gått ner nu...

jag skall i alla fall gå ut och kolla ifall det har kommit någon post:)

Kram Lindis





Diabetes

Hade julfest idag med Kungsbackadiabetesförening, måste verkligen säga hur skönt det var att se alla barnen med diabetes som var med då, Gud vad skönt att dem fick se så många andra barn med diabetes och att dem hade skoj!

Speciellt kul att dem träffades på en sådan "neutral plats" alltså inte på sjukhuset liksom. Guud jag hade verkligen verkligen behövt detta när jag var liten och fick diabetes, jag visste ju knappt att det fanns andra barn med diabetes, Tacka gudarna för barndiabetesläger!

Vill du veta mer om diabetes? gå in och kolla på www.diabetes.se / www.ungdiabetes.se

Är verkligen nöjd med Kungsbacka diabetesförenings "nya framåt anda" , Hoppas att vi kommer fortsätta lägga lika mycket tid på barnen som vi gjort hitils!

Ha det toppen!

Lindis

Toppen helg!

Hejsan allihoppa!

Har verkligen haft en toppen helg som tog slut alldeles för fort:P

I fredags så var jag först i skolan och hade matte och företagsekonomi, shiit hoppas verkligen jag klarar matte provet i Januari, det hade varit så grymt skönt! Sedan åkte vi till kyrkogården till morfarsgrav den ligger jätte fint!Så det känns bra!

så åkte vi vidare och fikade med mormor hela släkten;:) Det var roligt! haha alla hade jätte roligt åt mig att jag råkade säga "mormor vill du ha en fransk pinne?" iställer för finsk pinne som det egentligen heter;)

Sedan fick Henke låna den blåa bilen o åkte hem till sin lägenhet, Sedan åkte jag,mamma och pappa tillElgiganten och ja fick peka på en massa saker jag önskar mig i julklapp hahaha! jag pekade på ett "Buzz spel", The simps på playstation och *Singstar:D Hahaha jag låter som en bortskämd liten skit unge:P Det va ju inte så att jag bara fick peka så köpta mamma utan jag fick visa vad jag ville ha bara:)

Sedan på kvällen kom Rickard då åt vi kyckling och potatis Sallad kollade på Svensson svensson och gick o sov:P Sedan blev det lördag, den dagen började med ett väldigt lågt blodsocker så jag och Rickard fick gå upp och äta rulltårta till frukost hahaha! Sedan bar det iväg på en promenad ner till strande jag, Rickard och Willma. Det var jätte mysigt jag och Rickard pekade på en massa hus vi skulle vilja bo i om vi flyttar ihop i ett hus någon gång:)

Sedan hade vi Svenskadag med en volentär som jobbar för föreningen vipdip ( www.vipdip.se ) Det var kul vi åt sill, köttbullar o potatis o gräddsås och hade en frågesport och sedan lekar:)

Sedan på söndag hade vi julfest med Kungsbacka diabetesförening det var jätte kul med en sådan "barn jul fest" som vi verkligen hade sattsat på i år. Kungsbackas lucia tåg kom dem sjöng jätte bra.

Nu är helgen slut och jag sitter här och är jäääääätte trött..

Ha det toppen allihihopa så får jag ta och skriva snart igen:)

skola imorn SUCK!

KRAMAR LINDA

Lucia...

Hej hej!
Nu har man haft och vart lucia, shit va nervös jag var! Men det gick ju bra trors allt lite skakiga ljus och skakiga händer men det gick, Yees:)

Gick upp klockan 05:00 idag det va inte så jobbigt faktiskt som ja trodde det va la iofs eftersom jag va nervös o sånt=)

Idag skall jag kanske gå till  Thildas dagis och kolla när dem lussar klockan 4, eller gå till friskis och svettis men först mmåste jag i alla fall hem och ta hand om willma.

Idag är det företagsekonomi,engelska och svenska B på schemat sen får jag nog gåå hem o sooooova:P skit trött!

Lisa måste hga tillbaka sitt lucianattlinne också, hoppas man hinner med allt man skall göra:)

Imorgon skall jag träffa Rickard:)

skriver mer sen

KRAM!

 

mohahaha

Hej hej!
Nuu var det tooklängesedan man uppdaterade bloggen, snackade precis med syrran i telefonen fick liet skäll för att jag inte uppdatera då skällde jag tillbaka så nu skall vi uppdatera bloggen 2 gånger i veckan, eller hur Bella?? hahahaha...

Idag har varit en ganska lugn dag är ju ledig på tisdagar så sov till typ 10:30 (skööööööönt) sedan så gick jag ut på en promenad med Willma i typ 20 minuter saknar att ha någon att promenera med, va så skönt när du och jag gjorde det Helena, det får vi göra en massa när du kommer hem igen:)

Sedan gick jag till dagis och hämtade barnen som jag passar en gång iveckan va där i 2 timmar det var kul idag, vi kollade på en serie på datorn som dem gillar:) (LINDA MED HAHAHA)

Sedan åkte jag hem till Lisa för att låna hennes lucia nattlinne skall ju vara med i luciatåget på torsdag så det e ju lite bra att ha ett linne till det då hahaha!
Vi tjötade en massa o drack jordgubbs the och käkade pepparkakor. Fan Lisa vi måste träffas oftare guud vad mysigt vi hade!

Jag skall flytta i feberuari skall bli sjukt konstigt...

Saknar dig Helena!

uppdatering 2 gånger i veckan PROMICE!

Kramar
Lindisen

RSS 2.0