LINDA

Hallå hallå=)

Idag är det måndag och jag är ledig wiiiiiiiiiiie!! Så jäkla härligt efter att ha arbetat hela helgen...Rickard kom i fredags så hämtade vi honom på Åsaskolan jag och Helena så körde hon ner med oss till affären så köpte vi lite sallads grejer och även lite chips thihi! Sedan kom Henke 2 och då käkade vi 4 grillat shit va gott det var...Sedan kollade vi på snålvatten och jäkelskap en stund men sen kom alla överens om att VÄNNER va mycket bättre så då kollade vi på de haha fan vad roliga dem e!! och RACHEL e snyggare än Monica hahaha jag fick alla emot mig i den diskusionen haha=)...Sedan blev det lördag o då skulle jag upp o jobba så då pussade jag älsklingen hejdå medens han fortsatte sova hehe så kom jag hem o då kollade han o Henke 2 på världens läskigaste film haha så det va inte kul:P Men sedan kollade vi på djävulen bär prada när Helena kom hem MKT BÄTTRE!:D Sedan blevde det lite utav en söndag då skulle jag ju också upp o jobba då hjälpte Rickard pappa att måla huset tillsamans med Henke 2 Henke o Helena sedan blev det kyckling middag, så skjuttsade Henke killarna till stationen och ja o mamma åkte o hälsade på mormor...=)


Nu lyssnar jag på musik här hemma så jäkla skönt när alla e borta o man kan ha på högsta volym haha!
KRAM!

Hejsan!

var ett tagsedan man skrev sist men men...
Det har mest varit jobb, så har vi firat Rickards födelsedag med både 17 års fest och överaskningsfest dagen efter hahaha faan vad kul det var!  Idag var jag på bio med Susann,  Tomine, Jesica och Alexis det var took kul vi va på pizzeria Valentin och käkade pizza först haha vi e stammisar där så jävla roligt han ger alltid mig lite sallad till min pizza för jag tycker deras sallad ärä så himmla good!!!mmmmmmmmmmmmmmm...
jag e så jäkla trött nu så får ta och skriva mer imorgon!
Kram på er!

Det är inte sant!

Här har man gått och köpt en mp3 för 900 spänn och så slutar den bara funka, MORR säger jag åt det....I helegn var det råds möte och Ansa o susanns födelsedags fest,kul! sedan nästa helg fyller juh älsklingen år=) Men idag skall jag jobba på frillesberg www.frillesberg.se och sedan skall vi iväg hem till syrrans kille och fira hans mamma som fyller år!! Men först skall jag fixa mp3 n åååå vad sur jag blir nu kan jag inte lyssna på något medens jag städar...

GRATTIS ANSA!

Hej hej allihoppa!

Får väll först börja med att säga att mina kära vänn Ansa fyller 17 år idag STORT GRATTIS=) idag så var Hallands nyheter här och gjorde ett reportage om mig ooch syrran det var jätte roligt faktiskt fotografen va skiit sköjj! haha! vi åkte ner till naturesarvatet och tog bildewr mitt i ös regnet de va kul. Sedan så skjuttsade fotografen hem mig och Helena då åt vi lasange allihoppa sedan så kollade vi på Beck hämndens pris den va jätet bra men har ju sett den så många gånger liksom=) Serdan bar det av till Kungsbacka när jag gick hemifrån glömde jag min mmp3 så då fick man så snällt gå hem igen o hämta den. Sedan så satte jag på musik o stack ner till bussen snabbt som attan hahaha, där träffade jag Café Lotta och hennes man så det visade ju sig att jag trots allt inte behövde mp3 för jag hade så trevligt sällskap hela vägen hem så=)....

Sedan köpte jag presenter till Ansa o sen plinglade jag på hoss henne o sjöng för full hals hahaha:P nej men det var kul!!

god tårta!

Sedan var det slut på dagen och imorgon är det jobb på pensionatet som väntar men börjar faktiskt kl 16 så det e juh lyx;)

Kram på eer alla!

Mina kära vänner!

Hej hej!
Är fortfarande i dygns rytmen går till jobbet klockan 08:10 eller jaa... går till bussen sedan sitter man där 10 minuter och sedan tar man den lilla korta promenaden till jobbet hämtar sin lilla skur hinkk och börjar städa eller jaa.. först så skojar man jätte mycket med Chefen han e så himla rolig=)

Igår blev det lite konstigt eftersom jag och min "kollega" inte hann säga till att vi hade byttden dagen men jaja det löste juh sig!

Igår blev det också Pizza med pappa och Henke hmm henke blev lite iriiterad han fick fel pizza SUCK!
'sedan kollade jag på Beck "gamen" den var väldigt  bra tycker jag, någon som e på en Beck&/walllander kväll hade vart sjuukt kul!!

Idag skall jag köpa en ny mp3 det skall bli kul att lyssna pålite musik medens man städar bra bra!
Och så skall jag till TANDLÄKAREN IGEN!!!! suck suck uck aldrig får man vara i fred...:) nej men jag får la göra som mamma säger ta vara på den medens den e gratis:)

Men hade gött nu !

//RosaL

seegt:P

Tjoo!

Idag var det tidig upp stigning för att gå till jobbet:P jaa... bara att gilla läget liksom det e juh pengar haha! skall jobba 09:00-14:00 idag så det får la gå...Igår var det ledar rtäff för dem som skall vara ledare på barnlägret i Augusti, kul!Vi åkte till ett ställe i Halmstad som hette Kärleken o käkade Pissa efteråt det var gott:) Kebab blev det för min del...Så men då var det la bara för mig att traska iväg då...
Kram på er!

RSS 2.0