Hej alla glada o Linda

Hehe, känns som om jag bara skriver när jag är arg eller ledsen på bloggen så det skall det bli ändring på :) Har precis haft engelska vi gjort "prova på nationella", kändes faktiskt ganska svårt om jag skall vara helt ärlig. Men det känns skönt nämligren ändå för jag har räknat ut att hur jag än gör så kan jag inte få IG i engelska även om jag skulle få IG på nationella. Då blir betyget G iofs o det vill jag inte ha jag vill ha VG, helst MVG men det går nog inte:) Matteprovet skrev jag så vi får se hur det går, känner mig som en korkad idiot när man går på dem lektionerna o speciellt proven.. Men men det gäller o tänka positivt:)

Idag skall jag och Ansa till dansskolan, skall bli skoj! Det är verkligen en super bra o cool danslärare som är ledare så tror vi kommer bara ha roligt på dem lektionerna!

Inviduella val..jaa det valde jag igår:
Affärsekonomi på engelska
Information och layout
Datakunskap

Sedan önskade jag en del kurser som : Retorik, stylist, Arbetsmiljö och säkerhet, barnpsykologi... Får se ifall man har sån tur att dem sätter ihop nån sån klass så man kan få läsa något man verkligen verkligen tycker om!

Vad tyckte ni om valen? Detta är bara första val vi kommer nog få välja 2-3 gånger till i alla fall nu när dem har sett önskemålen o så.,.

Idag är det möte med KBA DIABETES, skall bli kul o se vad det sägs där!

Imorn skall det bli kul då skall vi festa:) Skall bli kanon skoj tjejor!

KRAMAR LINDIS

Företagsekonomi lektion..

Företagsekonomi lektion är inte det roligaste som finns..
Någon som kan något om teckningsbidrag tex?
Det försöker jag lära mig :)

Men men :)

Linda


God morgon:)

Sitter här i skolan och väntar på domedagen, alltså matte provet uch o fy...Hoppas jag kan få några poäng i alla fall....Imorn så är det företags ekonomi "mini prov", jag kanske börjar förstå företagsekonomi nu? we wil see...

Imorgon skall jag jobba till halv 9 sen skal jag träffa min darling:)

Saknat honom took mycket!!

Imorn får vi det nya huset, det skall bli jätte spännande!
Nu e domedagen här om några minuter :)

KRAMAR LINDA

Matte prov!!

Idag är det matteprov i geometri, inte det roligaste om man säger så,. allvarligt talat så känner jag mig ganska dum på matte lektionerna. Hoppas jag kan få G på kursen så man slipper skiten!

//Linda

Mattelärares Ellen och Elev Lindas konversation :)

Linda : snälla snäll aEllen jag har suttit o jobbat i 70 minuter nu, får jag gå?
Ellen: Okej Linda du är fri från fängelset gå vidare till gå.....


:D

En dag avklarad...

Nu är det en dag närmare studenten på 1,5 år, så får man nog tänka tror jag! snart slipper man skiten i alla fall.
Idag har jag försökt räkna lite matte men det va så jäklans svårt o Helena kände sig inte så bra så kändes inte så kul att pressa henne på att hjälpa mig hela tiden, men hon va snäll och hjälpte mig en stund.
Imorgon går jag i skolan från 8:30 till 17:20 uch o fy...och på torsdag är det prov i svenskan FY FAN SÄGER JAG TILL DET!!!!

Nog på klagandet
Idag kom Lisa förbi och skulle hämta ett par skor som hon lämnade hoss mig på nyårsafton innan vi skulle åka på fest, blev lite nervös där ett tag för visste inte riktigt vad dem låg men jag hittade dem på några minuter hihihi:)...Hon stannade på Té och så tjötade vi en massa, va riktigt kul att träffa dig gumman! vi måste ha en "reunion" snart med alla tjejorna, bara prata en massa gamla minnen!!Vad säger du om det gumman??!:D

Har fått 16 timmar att jobba igen så det känns skit kul att få tjäna lite pengar och så hoppas jag att jag kanske kan vara barnvakt lite också...så tjänar man ju extra mkt...sattsar på att kunna köpa en platt tv till mitt nya rum i det nya huset. Tänk om 11 dagar så flyttar vi!  tror nog mamma får hjälpa mig lite om det skall bli nån tv, undra om hon är så positiv till det HAHAHA...

På torsdag skall jag börja på "Locking" en dans på medbborgarskolan i Kungsbacka, vet faktiskt inte så jätte mycket om den dansen men kul att prova något annorlunda , fick ju inte med Ansa på ballett HAHAHAHAHA...Känns som jag har ganska mycket för mig nu men samtidigt är det ju kul saker jag gör så det får ju gå!

Ha det great;)

//LINDIS


Ny vecka med skola och allt...

Efter 2 härliga veckor i solen har man kommit tillbaka till vardagen och skolan, var inte sådär jätte kul precis. Men någonting som var det  bästa utav allt var att jag träffar min kära syster varje dag som var borta från mig ett halvår i USA. Shit vad glad jag är att du är tillbaka!! Du är verkligen en klippa, förstår inte hur jag kunde klara mig utan dig ett halv år...

Som sagt Thailand var toppen!

Idag började dagen klockan 8 med frukost och så gjorde jag mig i ordning till skolan sedan körde älsklings syrran mig till skolan och hon åkte vidare till gymmet. Själv började min KLF som fortsatte med historia. Vi fick rösta om vad vi skulle ha för ämne att jobba om i fortsättningen och det blev "kvinnornas historia" och "svensk historia", man fick rösta på 2 förslag och ett utav mina röstningar gick till "kvinnornas historia" så det va kul att den jag röstade på blev =) .

Känns jätte konstigt att inte vakna brevid Rickard, sov ju brevid honom i 2 veckor! har pratat en massa i sömnen också HAHAHA ;)

Idag skall jag ringa jobbet så jag kan jobba denna månaden så dem vet att jag är hemma=) ....

Helena har fått jobb på en klädbutik i Kungsmässan, det glädjer mig!

Skriver mer sen, nu är det historia som gäller...

Kramar

Lilla Willma=)

Ååå jag blev så glad när jag fick se min lurviga lilla bästis Willma. Hon sprang fram och hoppade när jag kom hon blev super glad!
Idag skall jag ta hand om henne heeeela dagen=)

Du e mitt allt min lilla voffsing!

Hemma igen!

Hejsan hejsan!
Nu var man hemma i kalla sverige igen efter 2 underbara veckor med älsklingen i Thailand!
Veckorna har gått väldigt fort men vi har hunnit med jätte mycket (bilder kommer), Jag och Rickard tog en eftermiddag och åkte på elefanttur det var jätte roligt, vi åkte på elefanten i en timma vi köpte bananer som han fick medens vi red på honom av skötaren ( en thailändare som satt på elefantens huvud) ci satt på en salgs korg på ryggen, det var took kul!  Sedan fick vi vandra genom djungeln där träffade vi Tony och Patrik, vilka dem är? det är två apor dem var underbart söta! Patrik satt på min rygg ( då var jag inte tuff hahahahhahaa ) och Rickard hade dem på axeln och på benet, super gulliga och väldigt mäniskolika. Patrik fick tag på en spriteburk som han satte sig och drack, så jäkla gulligt!!!! Efter djungelturen åkte vi flotte över en flod i floden var det fiskar, så dem slängde i fiskmat i floden så man fick se dem, vet inet riktigt va det var för fiskar men snygga va dem då inte haha ;) efter flotte turen skulle vi äta av en stor buffé och se en show, hur vi kom till showen? Vi åkte på en vagn som två oxar drog HAHAHA, det var took kul!

Det har varit en massa shopping också förståss, bad, sol, vi var också på tiger zoo det var jätte häftigt vi höll tiger ungar och så såg vi på elefant show och krokodil showen. Elefanterna var roligast de kunde spela basket HAHAHA...

Helena har kommit hem nu också, så jäkla härligt att ha min älskade storasyster tillbaka. Nu är det vi 2 igen!

Idag så skall jag och mina syskon äta middag hos Anders och Ulrika skall bli kul, dem brukar laga väldigt god mat! först så skall vi till mormor och hälsa på, vi funderar på att ta med naglack och måla hennes naglar i någon färg hon tycker om, rosa kanske. Man skall vara noga med gamla mäniskor.

En hel skolvecka väntar nu också tråååk. Vet inte varför det känns så himla jobbigt att gå till skolan? Ni som gått ut gymnasiet, kan inte ni ge lite tips hur man skall klara sig igenom det har ju liksom bara denna terminen utav tvåan och sedan kommer trean sedan är jag ju färdig men vet inte riktigt hur jag skall orka? Tips motages tacksamt...:)

På lördag är det rådsmöte det skall bli kul att träffa dem igen. Mötet är i göteborg. intreserad utav diabetes? gå in på www.ungdiabetes.se

På torsdag börjar min och Ansas dans vi skall börja på, skall bli grymt kul att göra någonting tillsamans med dig gumman!
Uppdaterar nog mer ikväll:)

Många Kramar Linda

ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!

ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!!!ANSA SKALL PLUGGA MATTE!

MED MIG:D

1/2-08

Hej hej!
Idag är det dagen med stort D THAILAND! shit vad kul det skall bli jag och Rickard har pratat om detta jätte länge och äntligen skall det bli av!!!!

Men är fortfarande i skolan och skall snart ha min andra mattelektion inte så värst kul, någon som känner en privatmattelärare eller vet något roligt knep för att få matte att bli ett roligare ämne?

skriver mer i Thailand:)

KRAM!!!

RSS 2.0