Måndag igen..

Hej hej!

Mina trogna blogg läsare! haha

Typiskt! när jag väl har sovmorgon använder jag den inte!!!!

Idag vaknade jag halv 8 av att någon hade skickat 700 mail till våran data i natt då pappa satt o fiffla med datorn hela morgonen SUCK! hehe
nödvändigt att skicka 700 mail räcker det liksom inte med ett?

Uch idag låg jag på 20 i blodsocker ingen rolig morgon att vakna på...  så 5 Enheter insulin så får det la börja gå åt andra hållet och en massa vatten förståss.... och FUN LIGHT saft....hehe
Om ni inte förstod något av det jag skrev så kan jag förklara nu=) jag är diabetiker sedan 1996, det var ett tufft år för min familj men åren som har gått har allt utvecklats ganska  bra och mycket men tyvärr inte tillräckligt. Vill ni veta mer om diabetes kan ni gå in och kolla på www.ungdiabetes.se där är det för ungdomar som vill byta erfarenheter och ideér med varandra samt annan fakta om diabetes eller så kan ni ju gå in på svenska diabetes förbundets hemsida som är www.diabetes.se  .

Är du själv diabetiker och vill prata med nån annan diabetiker? adda mig på msn : [email protected]

Idag skall jag jobba på frillesberg skall typ servera o sånt det skall bli kul=) neej nu skall jag gå vidare...
 
Kram på er!

Rickard hjärta Linda = sant!

Idag skall jag åka hem till Rickard och stanna där över midsommar. Det skall bli mysigt jag skall ta med mig en massa FRIENDS avsnitt som vi skall kolla på idag. Mys pys!

Nu skall jag städa upp efter tjejmiddagen igår, inte så mkt men men...

galen pannan Fannie på dans mattan:P

Hej hej!
Nu har MAria och Malin precis åkte hem, så fannie e ensam på dansmattan och lisa i soffan=) Det blev en mycket lyckad kväll....!!!

jobbade till 15:45 oxå... kom försent tack vare den jäkla tandläkaren som aldrig ville bli färdig....!!!

Kraaam

tandläkarn, jobba...

Hej hej!

Nu har allvaret börjat på Frillesberg!! haha nej men började mitt sommarjobb igår på pensionat Frillesberg. Det var jätte roligt och STÖRT MYSIGT ni som inte vet vad det e kan ju kolla på hemsidan www.frillesberg.se det är ett kanon bra pensionat! sedan så fick jag skjuts hem till och med, då träffade jag Anna och Noah som var här på besök. Noah är världens sötaste lilla två åring!!! hihihi...Sedan bar d et av till Gottskär för att bada åå vad härligt det var i vattnet jag som är en sådan bad kruka tyckte det var jätte skönt!!

Idag skall jag till tandläkaren uch o fy!

Sedan skall jag jobba.

Sedan kommer tjejorna hit då skall vi ha det mysigt!!

KRAM PÅ ER! 

Hoss älsklingen!

Hej hej!
Idag blev det en tidig dag gick upp vid halv 8 för att åka till älsklingen!! Han skall ju jobba exakt hela sommaren så man får passa på dem dagarna man kan om man säger så hehehe=) Vi kollade påEn natt på museét den e verkligen kanon bra den rekomenderar jag er verkligen att se. Sedan lagade Rickards mamma lika god mat som alltid:D jaa.. Sedan hämtade pappa och Henke mig på centralen i göteborg och då åkte vi till Henkes lägenhet... där jag fick låna hem alla vänner säsongerna grymt bra!!!! han e snäll min brorsa=) Nu skall jag och Helena lägga oss och kolla på Trolltider som jag fick låna utav Lisa... Kram på eer alla!!!

Hej hopp!

Hej hej!
Det var väldigt roligt att sluta ettan wiiiiee!!
Igår va jag och syrran och passade kusin Lukas mycket mycket roligt!!hihi vi stack och beställde pizza jag helena o lukas och satt o käka godis med Ice age som underhållning!! Sedan var det upp tidigt för dem skule åka till Värmland så dem skjutsade mig och Helena till stationen o när vi kom till kungsbacka köpte vi present till pappa som fyller år på måndag och så besökte vi juh självklart MCdonalds mohahahaha. Det satt ett par föräldrar där med sina barn brevid oss och skulle försöka prata om dem skulle köpa godis till sina barn eller inte s¨dem bokstaverade skall vi köpa G-O-D-I-Sfrågade mamman pappan det fförsta den lilla killen sa va: VA mamma skall vi köpa godis JAAAAAAAAAAAA hahaha fan vad barn e smarta ändå...

Nu bär det av til Lisa!!

kram på er!

FEST!

oo snart är det fest det skall bli kanon kul!!!vi skall ner till Vita sand=)

Äntligen är ettan slut!

Har käkat tårta med mamma och pappa halva familjen e juh borta så man får ju gö det bästa av situaionen när dem skall va så dumma o va hoss pojkvännen o ha flyttat hemifrån hahaha!!

Ha re gött!

Hej hej!

Hejsan hejsan!

Nu har man slutat ettan då!
Fan va gött=)

Jag läser Samhäll komunikation på JAZ gymnasieskola. Det har varit ett tufft men lärorikt år.
Skriver mer sen!

Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0