Lördag

Idag har det varit full rulle, tidig morgon till sen kväll, eller jaa inte sådär sjukt tidigt men ändå :)

Dagen började med att jag,Helena och Henke 2 åkte till varberg för att jag skulle på arbets interjuv på kronans fisk där, skojsigt!

Det var took svårt att hitta men till slut kom jag fram, när jag äntligen kom fram till rätt hus så stod jag och knackade jätte mycket och blev lite fundersam för ingen kom och öppnade HAHA jag stod och knackade på en trappuppgång, typiskt mig!!! Men sedan kom jag dit och träffade en jätte trevlig kvinna!

Efter interjuvn som tog cirka en 20 minuter skulle henke o helena till systemet då fick jag pengar utav Helena o köpa mig en glass o käka HAHA lillasyrran blir bortskämd :) . Sedan bar det av till Varbergsfästning det var riktigt mysigt! Även ifall Henke åkte tillbaka i tiden och skulle vara riddare med allt va det innebar hahahaha:)

Jag och Helena blev jätte fashinerade vi såg ett par som skulle gifta sig där, hur romantiskt som helst, så vacker vill jag också vara på min brölloppsdag!

Efter museum tur, toa paus och glass paus så bar det iväg till Åsa för att lämna av mig hemma hos Lisa, då bar det av med en picnic korg till klipporna för att fira Fannies födelsedag, took mysigt flickor!!!! Fler vin kvällar på klipporna är ett måste i sommar!!!!

Efter några timmar på klipporna bar det av till Lisa för att kolla på melodifestivalen, jag var inte så jätte fashinerad av vinnarlåten men men mysigt va det, men jag var tvungen att ta bussen hem 22:09 det va lite trist...

Skall ringa till hedeforsens kennel imorgon, Jag skall hämta min lilla snutta i veckan. Skall bli hur skoj som helst men e took nervös för allt som kommer att ske!!

Nu ligger jag här o myser med lilla Willma....

Kram på er alla trogna bloggläsare!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0